Настаняване

ИЗБЕРЕТЕ СТАЯ

Хотел „Вароша“ разполага с капацитет за настаняване на 76 гости в следните помещения:

  •  2 Единични, 
  •  17 Двойни, 
  •  2 Тройни, 
  •  6 Фемили Стаи

 

Единична стая

Единичните стаи в Хотел “Вароша” са уютни и разполагат с всичко необходимо за Вашия приятен престой. На разположение са удобно персон и половина легло, работно бюро с лампа и стол, зареден минибар с напитки, кабелна телевизия, 24-часова интернет връзка, хладилник /мини бар/, баня с душ и тоалетна, индивидуален контрол на климатик/отопление.

Настаняване: От 14:00 часа
Напускане: До 12:00 часа

Цена: 55 лв

Стандартна стая

Стандартните стаи в Хотел “Вароша” са уютни и разполагат с всичко необходимо за Вашия приятен престой. На разположение са удобно легло, работно бюро с лампа и стол, зареден минибар с напитки, индивидуален контрол на климатик/отопление, кабелна телевизия, 24-часова интернет връзка, хладилник /мини бар/, баня с душ и тоалетна. Някои от стаите са с тераса.

Настаняване: От 14:00 часа
Напускане: До 12:00 часа

Цена: 65 лв

Стая комфорт

Стаите Комфорт в Хотел “Вароша” разполагат с кът с мека мебел и са значително по-просторни и по-удобни в сравнение със стандартните двойни стаи. На ваше разположение са удобно легло, разгъваемо канапе, работно бюро с лампа и стол, зареден минибар с напитки, индивидуален контрол на климатик/отопление, кабелна телевизия, 24-часова интернет връзка, хладилник /мини бар/, баня с душ и тоалетна. Някои от стаите са с тераса.

Настаняване: От 14:00 часа
Напускане: До 12:00 часа

Цена: 75 лв

Тройна стая

Тройните стаи в Хотел “Вароша” са стандартно оборудвани със спалня и единично легло, работно бюро с лампа и стол, зареден минибар с напитки, индивидуален контрол на климатик/отопление, кабелна телевизия, 24-часова интернет връзка, хладилник /мини бар/, баня с душ и тоалетна. Някои са мансардни с леко скосени тавани или без климатик.

Настаняване: От 14:00 часа
Напускане: До 12:00 часа

Цена: 85 лв

Фемили стая

Хотел “Вароша” предлага на своите гости два вида Фемили стаи:

Фемили студио с едно удобно двойно легло и две единични или разтегателен диван, кухнeнски кът за хранене, маса с 4 стола, собствена баня с душ и тоалетна, зареден минибар с напитки, телефон, индивидуален контрол на климатик/отопление, кабелна телевизия, 24-часова интернет връзка, хладилник /мини бар/. Тип широко мансардно студио, идеално за семейство с 2 деца.

Фемили апартамент с две oтделни стандартни спалня и самостоятелна детска стая, собствена баня с душ и тоалетна, работно бюро с лампа и стол, зареден минибар с напитки, индивидуален контрол на климатик/отопление, кабелна телевизия, 24-часова интернет връзка, хладилник /мини бар/. Тип мансардни с леко скосени тавани, тези апартаменти предлагат идеално удобство на семейство с едно дете

Настаняване: От 14:00 часа
Напускане: До 12:00 часа

Цена: 110 лв